Start > Hästtransporter > Cheval Liberté

KÖP CHEVAL LIBERTÈ HÄSTTRANSPORTER för att - Cheval Liberté har många års erfarenhet av tillverkning av hästtransporter. Tillverkaren ligger i ständig utveckling för att hela tiden anpassa sig till det marknaden verkligen vill ha. Produktutvecklingen och därmed finishen och helhetsintrycket av slutprodukten har förändrats mycket under de senaste åren. Cheval Liberté är för dem som värdesätter en snygg design samt hög utrustningsnivå och en hög säkerhetsnivå.

FULLUTRUSTADE REDAN FRÅN BÖRJAN - Cheval Libertés modellprogram erbjuder omfattande standardutrustning och därav får man som kund en komplett produkt utan att behöva välja till utrustning. Givetvis finns det tillbehör som möjliggör att man som kund kan anpassa trailern fullt ut efter det enskilda behovet. Det handlar till exempel om integrerad sadelkammare och fronturlasting.

STÄNDIG UTVECKLING - Cheval Liberté är en tillverkare som är i ständig förändring och arbetar hårt för att alltid ligga i framkant när det gäller utveckling. Den starka strävan har lett till att tillverkaren idag ligger långt framför många andra aktörer på marknaden

Hästtransport Cheval Liberte Gold Junior
Gold Junior
Hästtransport Cheval Liberte Gold First
Gold First
Hästtransport Cheval Liberte Gold One
Gold one
Hästtransport Cheval Liberte Gold Classic
Gold Classic
Hästtransport Cheval Liberte Gold 2
Gold 2
Hästtransport Cheval Liberte Gold Aluline
Gold Aluline
xldiagonalsmall.jpg
Gold XL Diagonal
touring_small.jpg
Gold Touring
Hästtransport Cheval Liberte Optimax
Minimax
Hästtransport Cheval Liberte Optimax
Optimax

Torstensons

Dräggesta Gård

725 96 Västerås

Tel: 021-64007

E-post: info@torstensons.se

Torstensons logo

 

 

 

 

»